150PLN
za osobę
POWITANIE
- Drink powitalny – Prosecco
- Na życzenie powitanie chlebem i solą przez rodziców
ZUPY /do wyboru przez Gości/
- Klasyczny rosół z kurczakiem i domowym makaronem
- Krem z pomidorów I pieczonej papryki V
Danie główne /do wyboru przez Gości/
- Łosoś zawijany z cukinią i tapenadą , biały i dziki ryż smażony z groszkiem , żółta I zielona fasolka na maśle
- Pieczona szynka w szafranie z sosem żurawinowym , zapiekane puree ziemniaczano-pietruszkowe , surówka z czerwonej kapusty z kolendrą
Zimne przystawki
- Galantyna z łososia, surimii, szpinakiem i concase z pomidorów
- Schab po warszawsku z musem jabłkowo- chrzanowym
- Mięsa pieczone oraz pasztety własnego wyrobu
- Talerz serów z owocami, bakaliami I słodką konfiturą V
- Mini szaszłyki z melona, szynki parmeńskiej, kapara I świeżych ziół
- Śledzie na galaretce z czerwonej cebuli
- Świeże sezonowe warzywa z dipem serowym lub bazyliowym V
- Z szarpaną wołowiną, pomidorem, cebulą białą iczerwoną, fasolą czerwoną, kolendrą i z dipem cytrynowym (lekko pikantnym)
- Marynaty grzybki, ogórki, papryka
- Kompozycja bagietek bułek i ciemnego pieczywa
Deser
- Klasyczne brownie
Dania z rusztu / 2 porcje/os /:
- Olbrzymi szaszłyk przekładany warzywami I wieprzowiną
- German wurst
- Kurczak marynowana ala lemon chicken
- Kofta Jagnięca
- Dzwonek łososia z rusztu marynowanego w świeżym koprze
- Żeberka marynowane w coli i piwe
- Karkówka marynowana czosnkiem, rozmarynem
- Cebula faszerowana kaszanką
- Ziemniaki marynowane w świeżych ziołach
- Grillowane warzywa V
- Do dań z rusztu podamy sosy oraz pieczywo.
Nad ranem
- Żurek stropolski z białą kiełbasą I jajkiem
180PLN
za osobę
POWITANIE
- Drink powitalny – Prosecco
- Na życzenie powitanie chlebem i solą przez rodziców
ZUPY /do wyboru przez Gości/
- Klasyczny rosół z kurczakiem i domowym makaronem
- Rybna ze szczawiem
Danie główne /do wyboru przez Gości/
- Rolada z indyka z szynka suszoną, gorgonzolą, migdałami i suszonymi pomidorami, zapiekane puree ziemniaczano-pietruszkowe
- Sola z sosem ogórkowym z dodatkiem mięty , biały i dziki ryż smażony z groszkiem
- Bukiet świeżych sałat z vinegrete
Zimne przystawki
- Rolada z indyka z morelami, śliwką i rukolą
- Mięsa pieczone oraz pasztety własnego wyrobu
- Talerz serów z owocami, bakaliami I słodką konfiturą V
- Mini szaszłyki z melona, szynki parmeńskiej, kapara I świeżych ziół
- Vol-au-vent z musem z wątróbki i pianą jeżynową
- Śledzie marynowane w burakach, na pieczonych cytrynach
- Humus z brokuła z czarnuszką na pumperniklu V
- Terrina ze schabu z pistacjami, tymiankiem i szczypiorkiem
- Mix sałat, wątróbka, pomarańcze, sezam, pomidor z truskawkowym vinegrette
- Marynaty ogórki, grzybki , papryka
- Kompozycja bagietek bułek i ciemnego pieczywa
Bufet słodki
- Babeczki z musami i świeżymi owocami
- Sernik warszawski z białą czekoladą
- Klasyczne browni
- Plater filetowanych owoców
- Fontanna czekoladowa – biała I ciemna czekolada
Dania z rusztu / 2 porcje/os /:
- Olbrzymi szaszłyk przekładany warzywami I wieprzowiną
- German wurst
- Kurczak marynowana ala lemon chicken
- Kofta Jagnięca
- Dzwonek łososia z rusztu marynowanego w świeżym koprze
- Żeberka marynowane w coli i piwe
- Karkówka marynowana czosnkiem, rozmarynem
- Cebula faszerowana kaszanką
- Ziemniaki marynowane w świeżych ziołach
- Grillowane warzywa V
- Do dań z rusztu podamy sosy oraz pieczywo.
Nad ranem
- Strogonof z polskiej wołowiny
W każdym przypadku doliczamy 10% za obsługę+ 8%vat.